Hoe reset ik tweefactorauthenticatie (2FA)?

Gepubliceerd op 15 sep 2023Geüpdatet op 13 mei 20242 min. leestijd470

Ik kan inloggen op mijn account

In de app

1. Open de OKX-app, ga naar Gebruikerscentrum en selecteer Profiel

2. Ga naar Beveiliging > Beveiligingscentrum > Selecteer telefoon / e-mail / authenticator-app in het gedeelte Authenticatie

ct-app-security-reset-2fa

Selecteer voorkeursbron voor tweefactorauthenticatie om door te gaan

3. Selecteer Verificatiemethoden niet beschikbaar? > Telefoonnummer / e-mail / authenticator-app resetten

4. Vul de verificatiegegevens in en selecteer Bevestigen

5. Je ontvangt een bevestiging als je beveiligingskanaal is gereset

Op de website

1. Ga naar Profiel en selecteer Beveiliging > Beveiligingscentrum

2. Selecteer Telefoonnummer/e-mail/authenticatie-app wijzigen

3. Selecteer Verificatiemethode niet beschikbaar? > Telefoonnummer / e-mail / authenticator-app resetten

4. Je wordt gevraagd de app van OKX te downloaden om verder te gaan

ct-web-2fa-download-to-continue

Selecteer App dowloaden om door te gaan met de actie

Opmerking:

• Als je de functie alleen wilt uitschakelen, zoek dan de Mobiele verificatie / Authenticator-app / Tweefactorauthenticatie (2FA) op in het Beveiligingscentrum en selecteer Uitschakelen

• Mogelijk moet je je identiteitsbewijs laten zien en je gezichtsherkenning voltooien voor verificatiedoeleinden

Ik kan niet inloggen op mijn account

In de app

1. Als je tweefactorauthenticatie inschakelt en je zoals gewoonlijk aanmeldt bij je account, zal het systeem tweefactorauthenticatie activeren

2. Selecteer Verificatiemethode wijzigen > Tweefactorauthenticatie resetten > Telefoonnummer/e-mail/authenticatie-app resetten

3. Vul de verificatiegegevens in en selecteer Bevestigen

4. Je ontvangt een bevestiging als het resetten van je telefoonnummer is gelukt

Op de website

1. Als je tweefactorauthenticatie inschakelt en je zoals gewoonlijk aanmeldt bij je account, zal het systeem tweefactorauthenticatie activeren

2. In Kan niet verifiëren? Sectie, selecteer resetten

CT-accountsecurity-web2

Selecteer Opnieuw instellen om door te gaan

3. Je wordt gevraagd om de app van OKX te downloaden

Let op: Je kunt in de 24 uur nadat je je authenticator-app hebt gereset of gewijzigd geen opnames doen