Ik heb de sms-code niet ontvangen

Gepubliceerd op 16 aug 2023Geüpdatet op 13 mei 20242 min. leestijd599

We sturen sms-codes naar de mobiele telefoon die is gekoppeld aan je OKX-account. Het kan even duren voordat de codes aankomen en ze zijn elk geldig voor 10 minuten. Je account wordt geblokkeerd als je binnen een bepaalde periode 6 keer onjuiste codes invoert. Als de codes niet aankomen, probeer dan deze oplossingen:

• Wis de cache van je browser of mobiele app en vraag vervolgens een nieuwe code aan.

• Vraag een code aan op verschillende OKX-platforms: desktopbrowser, desktop-app, mobiele browser of mobiele app.

• Als je niet kunt inloggen, schakel dan over op andere alternatieven. Bekijk de stappen hieronder om te zien hoe je dat doet.

Met de app

1. Selecteer Heb je niets ontvangen?

2. Je kunt andere alternatieven kiezen die je wilt gebruiken om te verifiëren

CT-app-unabletologin-switchmethod

Selecteer andere alternatieven als je sms-code niet aankomt

Op het web

1. Selecteer bel me in plaats daarvan als je geen code kunt ontvangen

CT-web-unabletologin-callmeinstead

Selecteer bellen als je geen code kunt ontvangen

2. Als het bovenstaande niet helpt, kun je proberen om vanuit onze app met onze instructies zelf je mobiele nummer te resetten

3. Als zelf resetten nog steeds niet werkt, dien dan een verzoek in of neem contact op met de klantenservice via de chatbot in het Ondersteuningscentrum. Gebruik je e-mailadres dat is gekoppeld aan het OKX-account met inlogproblemen om contact met ons op te nemen