Hoe wijzig ik mijn inlogwachtwoord?

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 23 apr 20244 min. leestijd9.641

In de app

Ik herinner me mijn wachtwoord

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum

CT-App-user center-highlight

Selecteer Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek

2. Selecteer Profiel en instellingen en zoek Beveiligingscentrum onder Instellingen

3. Zoek in Wachtwoord en biometrie naar Inlogwachtwoord

4. Vul de onderstaande gegevens in en bevestig:

• Huidig inlogwachtwoord

• Nieuw inlogwachtwoord

• 8-32 tekens lang

• 1 kleine letter

• 1 hoofdletter

• 1 nummer

• 1 symbool

• Telefoon-/e-mailverificatiecode/Google Authenticator-code

5. Er wordt een e-mail/sms-bericht verstuurd zodra de wijziging is doorgevoerd

Let op: De opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

1. Selecteer Wachtwoord vergeten op de Inlogpagina

Forgot Password Screen

Wachtwoord vergeten op de inlogpagina

2. Voer je telefoonnummer of e-mailadres in en selecteer Bevestigen

3. Vul de onderstaande informatie in om je Wachtwoord te resetten:

• Wachtwoord

• 8-32 tekens lang

• 1 kleine letter

• 1 hoofdletter

• 1 nummer

• 1 symbool

• Telefoon-/e-mailverificatiecode/Google Authenticator-code

4. Selecteer Doorgaan na het invoeren van de verificatiecode

5. Je Nieuwe wachtwoord wordt bijgewerkt en leidt je naar de inlogpagina om je accountgegevens en nieuwe inlogwachtwoord opnieuw in te voeren

6. Er wordt een e-mail/sms-bericht verstuurd zodra de wijziging is doorgevoerd

Let op: De opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd

Op de website

Ik herinner me mijn wachtwoord

1. Meld je aan bij je account op okx.com en ga naar het beveiligingscentrum (Profielpictogram > Beveiliging).

2. Zoek in Beveiligingsfuncties naar Inlogwachtwoord en selecteer Wachtwoord wijzigen

Find login password on the security center page

Vind je inlogwachtwoord op de pagina van het beveiligingscentrum

3. Vul je huidige wachtwoord, nieuwe wachtwoord, 2FA-code (indien van toepassing) in en bevestig deze om door te gaan

Change login password

Wijzig inlogwachtwoord

4. Er wordt een e-mail/sms-bericht verstuurd zodra de wijziging is doorgevoerd

Let op: De opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

1. Open de inlogpagina op okx.com en selecteer Wachtwoord vergeten

Opening the OKX login page

De OKX-inlogpagina openen

2. Voer je telefoonnummer of e-mailadres in en selecteer Verificatiecode ontvangen

3. Selecteer Doorgaan na het invoeren van de verificatiecode

4. Voer je Tweefactorauthenticatiecode in (indien van toepassing) 5. Update je Nieuwe wachtwoord:

• 8-32 tekens lang

• 1 kleine letter

• 1 hoofdletter

• 1 nummer

• 1 symbool

5. Als het wachtwoord is gewijzigd, selecteer je Doorgaan naar inloggen om naar de inlogpagina te gaan en je e-mailadres/telefoon en nieuwe wachtwoord opnieuw in te voeren

6. Er wordt een e-mail/sms-bericht verstuurd zodra de wijziging is doorgevoerd

Let op: De opnamefunctie is 24 uur lang niet beschikbaar als je inlogt met nieuwe apparaten nadat je het inlogwachtwoord hebt gewijzigd