Hoe verander ik mijn authenticator-app?

Gepubliceerd op 11 sep 2023Geüpdatet op 12 apr 20242 min. leestijd1.459

Ik kan inloggen op mijn account

In de app

1. Open de OKX-app, ga naar Gebruikerscentrum en selecteer Profiel

2. Ga naar Veiligheidscentrum > Authenticator-app > Authenticator-app wijzigen

CT-accountverification-authenticator-mobile1

Selecteer gebruikerscentrum op hoofdpagina

3. Volg de instructies op het scherm en selecteer Volgende

4. Voltooi de 2FA-verificatie

5. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms nadat je authenticator-app is gewijzigd

Op de website

1. Ga naar Profiel en selecteer Beveiliging

CT-accountverification-authenticator-web1

Ga naar Beveiliging op de pagina Profiel

2. Zoek de Authenticator-app en selecteer Wijzigen

CT-accountverification-authenticator-web2

Ga naar Authenticator-app in het gedeelte Beveiligingsfuncties

3. Volg de instructies op het scherm en klik op Bevestigen

4. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms als je authenticator-app is gewijzigd

Ik kan niet inloggen op mijn account

Als je niet kunt inloggen op je account, kun je je authenticator-app alleen opnieuw instellen via de OKX-app.

1. Voer je account in op de inlogpagina, selecteer Volgende

2. Selecteer Wachtwoord vergeten op de pagina waarop je je wachtwoord moet invoeren en Bevestig je telefoonnummer/e-mailadres

3. Selecteer Beveiligingsverificatie niet beschikbaar om je authenticator-app opnieuw in te stellen

CT-app-A&S-pre-login reset security features

Selecteer Beveiligingsverificatie niet beschikbaar op de pagina Wachtwoord opnieuw instellen

4. Volg de instructies op het scherm of neem contact op met de klantenservice om je authenticator-app opnieuw in te stellen

Let op: Je kunt in de 24 uur nadat je je authenticator-app opnieuw hebt ingesteld of gewijzigd geen opnames doen.