Hoe doe ik een opname? (app)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 4 apr 20244 min. leestijd1.306

OKX biedt twee opnamemethodes:

Aan de slag

Open de OKX-app, ga naar Assets en selecteer Opnemen
Pagina Assets in AppPagina Opnemen wordt geopend

On-chain opname

1. Selecteer crypto om op te nemen en on-chain als opnamemethode
    CT-app-withdrawal-onchain-1Selecteer de crypto die je wilt opnemen op de pagina Opname
    CT-app-withdrawal-onchain-2Selecteer de on-chain opnamemethode
  2. Vul de opnamegegevens in en selecteer Volgende
    • Vul het Adres/domein in
      Opmerking: je kunt de whitelist-modus inschakelen om je assets te beschermen
    • Selecteer het opnamenetwerk in de beschikbare opties
      Let op: normaliter zoekt het systeem automatisch het juiste netwerk bij het geselecteerde adres. Als er meerdere netwerken beschikbaar zijn, zorg dan dat het geselecteerde opnamenetwerk hetzelfde is als het stortingsnetwerk bij andere beurzen of wallets om verlies van assets te voorkomen
    • Bedrag
      Let op: het opnamebedrag moet hoger zijn dan het minimumbedrag, maar mag niet hoger zijn dan de limiet op basis van je verificatieniveau.
    • Selecteer het opname-account in de beschikbare opties
      Let op: beschikbaar in de opties van financierings- en handelsaccounts. Als het saldo op het financieringsaccount ontoereikend is, wordt het resterende bedrag afgeschreven van je handelsaccount
    • Kosten
      Let op: de netwerkvergoeding kan verschillen per netwerk en wordt bepaald door de blockchain
      CT-app-withdrawal-onchain-3Voer de opnamegegevens in op de pagina voor on-chain opname
  3. Voltooi de 2FA-verificatie en selecteer Bevestigen. Je opname-order wordt ingediend
    CT-app-withdrawal-onchain-4Opnameverificatie voor on-chain opname

Let op: voor sommige crypto's (bijv. XRP) is een tag vereist om de opname te voltooien. Dit is meestal een reeks cijfers. Je moet zowel het opname-adres als de tag invoeren, anders gaat de opname verloren.

Interne overschrijving

1. Selecteer crypto om op te nemen en intern (gratis) als opnamemethode
    CT-app-withdrawal-onchain-1Selecteer de crypto die je wilt opnemen op de pagina Opname
    CT-app-withdrawal-onchain-2Selecteer de interne opnamemethode
  2. Vul de opnamegegevens in en selecteer Volgende
    • Selecteer het adrestype en de accountgegevens (Telefoonnummer/e-mailadres/subaccount/UID)
      Opmerking: je kunt de whitelist-modus inschakelen om je assets te beschermen
      CT-app-withdrawal-internal-3Selecteer het adrestype voor interne overschrijving
    • Bedrag
      Let op: het opnamebedrag moet hoger zijn dan het minimumbedrag, maar mag niet hoger zijn dan de limiet op basis van je verificatieniveau.
    • Selecteer het opname-account in de beschikbare opties
      Let op: beschikbaar in de opties van financierings- en handelsaccounts. Als het saldo op het financieringsaccount ontoereikend is, wordt het resterende bedrag afgeschreven van je handelsaccount
      CT-app-withdrawal-internal-4Voer de opnamegegevens in op de pagina voor interne opname

Let op: de ontvanger moet een geverifieerde gebruiker zijn. Lees hier meer over verificatie.

1. Voltooi de 2FA-verificatie en selecteer Bevestigen. Je opname-order wordt ingediend
    CT-app-withdrawal-internal-5Opnameverificatie voor interne overschrijving

Let op: als je van gedachten verandert, kun je de aanvraag binnen één minuut annuleren en dan worden er geen kosten in rekening gebracht.