Hoe kan ik crypto overschrijven/storten met mijn subaccounts?

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 1 mei 20244 min. leestijd181

Subaccounts kunnen worden gebruikt voor spot, spot met hefboom, contracthandel en stortingen voor standaard subaccounts, maar opnames zijn niet toegestaan. Je kunt alleen crypto overmaken van je hoofdaccount naar je subaccount. Als je saldo wilt overboeken van je subaccount terug naar je hoofdaccount, moet je dit binnen het hoofdaccount doen.

Hoe maak ik crypto over van mijn hoofdaccount naar een subaccount?

Op de website

1. Meld je aan bij je OKX-hoofdaccount en zoek Overschrijven op de pagina Subaccounts; of je kunt Assets > Mijn assets > Overschrijven > Overschrijven van subaccounts selecteren

Option1: find transfer on sub-accounts page

Optie1: Zoek overschrijven op de subaccounts-pagina

Option2: open sub-account transfer on assets overview page

Optie2: Open subaccountoverschrijving op de assetoverzichtspagina

2. Selecteer Financiering-/Handelsaccount onder Hoofd-/Subaccount, de naam van het Subaccount en de Crypto die je wilt overboeken

3. Vul het Bedrag in en selecteer Overschrijven om te voltooien

In de app

1. Log in op je hoofdaccount in de OKX-app en selecteer Assets

2. Ga naar Overschrijven en selecteer Subaccountoverschrijving

Select sub-account transfer at the top right corner

Selecteer subaccountoverschrijving in de rechterbovenhoek

3. Selecteer Financiering-/Handelsaccount onder Hoofd-/Subaccount, de naam van het Subaccount en de Crypto die je wilt overboeken

4. Vul het Bedrag in en selecteer Bevestigen om te voltooien

Hoe maak ik crypto over van mijn subaccount naar mijn hoofdaccount?

Op de website

1. Log in op je OKX-hoofdaccount en zoek Overschrijven op de pagina Subaccounts; Of selecteer Assets > Mijn assets > Overzicht vanaf de startpagina

2. Selecteer Wisselen om de Van en Naar te wijzigen op de pagina Subaccountoverschrijving

Select switch in the middle to change from sub-account to main account

Selecteer de schakelaar in het midden om te wisselen van subaccount naar hoofdaccount

In de app

1. Log in op je hoofdaccount in de OKX-app en selecteer Assets

2. Ga naar Overschrijven en selecteer Subaccountoverschrijving

3. Selecteer Wisselen om de Van en Naar te wijzigen

Select sub-account transfer at the top right corner

Selecteer de schakelaar aan de rechterkant om van subaccount naar hoofdaccount te gaan

Hoe stort ik crypto met mijn subaccounts?

Het hoofdaccount heeft controle over het inschakelen van de stortingsfunctie voor subaccounts op de website. Maar alleen standaard subaccounts kunnen crypto's storten.

Enable deposit for standard sub-accounts in main account

Storting inschakelen voor standaard subaccounts in hoofdaccount

Als de stortingsfunctie is ingeschakeld, kun je inloggen of wisselen naar de standaard subaccounts om zoals gewoonlijk stortingen te doen. Als je meer wilt weten over hoe je een storting kunt doen op OKX, kun hier meer lezen.

• Log in of schakel over naar je OKX standaard subaccount, selecteer Assets > Mijn assets > Overzicht > Storten

On the web: Open deposit page in your standard sub-account

Op de website: Open de stortingspagina in je standaard subaccount

• Log in of wissel naar je subaccounts in de app van OKX, selecteer Assets > Storten

On App: Open deposit page in your standard sub-account

In de app: Open de stortingspagina in je standaard subaccount