Hoe ontvang ik een verificatiecode met WhatsApp?

Gepubliceerd op 14 dec 2022Geüpdatet op 4 apr 20242 min. leestijd567

WhatsApp is een internationaal beschikbare gratis platformonafhankelijke dienst voor instant messaging (IM) en voice-over-IP (VoIP). Gebruikers kunnen tekst- en spraakberichten versturen en spraak- en videogesprekken voeren.

OKX biedt gebruikers die geen verificatiecode kunnen ontvangen via sms, een alternatief via WhatsApp.

Hoe installeer en gebruik ik WhatsApp?

1. Zoek en installeer WhatsApp Messenger in de applicatiewinkel van je mobiel
  2. Registreer een account met je telefoonnummer

CT-verificationcodewhatsapp-mobile-1 Verifieer je nummer met de 6-cijferige code

1. Ga naar de WhatsApp Messenger-pagina

Hoe vraag ik een OKX-verificatiecode aan via WhatsApp?

1. Ga terug naar de OKX sms-verificatiecodepagina en selecteer Ik heb hulp nodig
  2. Selecteer Stuur me een code via WhatsApp

CT-verificationcodewhatsapp-mobile-2 Stuur de code rechtstreeks naar je WhatsApp

1. Ga naar WhatsApp Messenger om de code te ontvangen die is verzonden vanuit het gedeelte Verifiëren
  2. Voer de code in en voltooi het verificatieproces