Hoe bevries ik mijn account? (website)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 11 apr 20242 min. leestijd231

Nadat je je account bevriest, kun je niet meer inloggen of registreren met hetzelfde e-mailadres/telefoonnummer/persoonlijke identiteitsgegevens. Als je echter besluit om het account te ontvriezen, kun je contact opnemen met onze klantenservice voor hulp.

Aan de slag

1. Meld je aan bij je account op okx.com en ga naar Beveiligingscentrum (Profielpictogram > Beveiliging).

2. Zoek Account bevriezen/sluiten op de pagina Beveiligingscentrum, en selecteer Account bevriezen
    ct-web-account-security-freeze-close-account Openen van pagina Account bevriezen

3. Lees wat er gebeurt nadat je je account bevriest
    What'll happen after you freeze your accountWat er gebeurt nadat je je account bevriest

4. Selecteer Reden voor bevriezing van account

5. Vink de onderstaande voorwaarden aan als je je account wilt bevriezen

6. Selecteer Account bevriezen

7. Ontvang een sms/e-mail en authenticatorcode en klik op Bevestigen om het account te bevriezen

Let op: Het is vereist om een authenticator-app aan je account te koppelen om het te kunnen bevriezen