Hoe blokkeer ik mijn account? (app)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 4 apr 20242 min. leestijd214

Nadat je je account blokkeert, kun je je niet meer aanmelden of registreren met dezelfde e-mail/telefoon/persoonlijke identiteitsgegevens. Als je echter besluit om het account te deblokkeren, kun je contact opnemen met onze klantenservice voor hulp.

Aan de slag

1. Open je OKX-app en ga naar Gebruikerscentrum
    App User CenterSelecteer Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek

2. Ga naar Profiel en instellingen en selecteer Beveiligingscentrum onder Instellingen

3. Zoek Accountbeheer op de pagina Veiligheidscentrum en selecteer Account blokkeren

4. Selecteer Reden om account te blokkeren

5. Lees wat er gebeurt na het blokkeren van je account
    ct-app-freeze-account-confirmationWat er gebeurt nadat je je account hebt geblokkeerd

6. Vink de relevante voorwaarden aan als je het blokkeren hebt bevestigd en selecteer Account blokkeren

7. Ontvang sms/e-mail en Google Authenticatiecode en Bevestigen om het account te blokkeren

Let op: Het is vereist om Google Authenticator aan je account te koppelen voordat je je account kunt blokkeren.