Hoe kan ik een OKX-wallet aanmaken of importeren?

Gepubliceerd op 24 aug 2023Geüpdatet op 11 apr 20246 min. leestijd520

Aan de slag op de website

Selecteer Wallet op de website van OKX en Wallet koppelen en download de extensie in de Google Chrome Webstore.

Selecteer Wallet in de linkerbovenhoek en selecteer Wallet koppelen om aan de slag te gaanSelecteer Wallet in de linkerbovenhoek en selecteer Wallet koppelen om aan de slag te gaan

Aan de slag in de app

Open de website van OKX en download de app. Je kunt ook zoeken naar OKX in de App Store of Google Play.!

Selecteer App downloaden in de rechterbovenhoekSelecteer App downloaden in de rechterbovenhoek

Een nieuwe OKX-wallet aanmaken

Op de website

1. Selecteer Ik heb geen wallet en Seed phrase/Hardware-wallet om er een aan te maken

Let op: als je een hardware-wallet gebruikt, zorg dan dat deze gekoppeld is voordat je een wallet aanmaakt

Startpagina voor het aanmaken/importeren van een OKX Web3-wallet Startpagina voor het aanmaken/importeren van een OKX Web3-wallet

1. Stel een wachtwoord in om je privacy te beschermen en selecteer Bevestigen om je wallet aan te maken
  2. Selecteer Nu een back-up maken om je seed phrase te bekijken.
    Bewaar deze veilig en deel hem met niemand

Selecteer Nu een back-up maken om je wallet te beveiligen Selecteer Nu een back-up maken om je wallet te beveiligen

1. Nadat je je seed phrase hebt opgeschreven, selecteer je Ik heb een back-up gemaakt om je seed phrase te verifiëren en de back-up te voltooien

Schrijf seed phrases op om de back-up te voltooienSchrijf seed phrases op om de back-up te voltooien

In de app

1. Selecteer Ik heb geen wallet en Keyless wallet/Seed phrase/Hardware-wallet om er een aan te maken

Startpagina voor het aanmaken/importeren van een OKX Web3-wallet Startpagina voor het aanmaken/importeren van een OKX Web3-wallet

1. Je kunt Face ID inschakelen om toegang te krijgen tot je wallet.
    Selecteer Nu inschakelen of Misschien later
  2. Stel een wachtwoord in om je privacy te beschermen en selecteer Bevestigen om je wallet aan te maken
  3. Je kunt Nu een back-up maken selecteren om een back-up van je wallet te maken naar iCloud of door deze op te schrijven

Selecteer Nu een back-up maken om je wallet te beveiligen Selecteer Nu een back-up maken om je wallet te beveiligen

1. Nadat je een back-up hebt gemaakt van je seed phrase, selecteer je Volgende stap om je seed phrase te verifiëren en de back-up te voltooien

Een bestaande OKX-wallet importeren

Op de website

1. Als dit de eerste keer is dat je inlogt bij een OKX-wallet, selecteer dan Ik heb al een wallet

Als dit de eerste keer is dat je inlogt bij een OKX-wallet, selecteer dan __Ik heb al een wallet__Als dit de eerste keer is dat je inlogt bij een OKX-wallet, selecteer dan Ik heb al een wallet

1. Als je al een OKX-wallet hebt gekoppeld en een andere wallet wilt importeren, ga dan naar OKX-wallet-extensie > Instellingen > Walletbeheer > Beheren > Wallet toevoegen

Als je al een OKX-wallet hebt gekoppeld, selecteer dan de instellingen in de rechterbovenhoek om een wallet toe te voegenAls je al een OKX-wallet hebt gekoppeld, selecteer dan de instellingen in de rechterbovenhoek om een wallet toe te voegen

1. Selecteer Seed phrase/private key of koppel je hardware-wallet via bluetooth, vul de vereiste gegevens in en selecteer Bevestigen
    4.Stel een wachtwoord in om je privacy te beschermen en selecteer Bevestigen om het importeren te voltooien

In de app

1. Als dit de eerste keer is dat je inlogt bij een OKX-wallet, selecteer dan Ik heb al een wallet

Startpagina voor het aanmaken/importeren van een OKX Web3-wallet Als dit de eerste keer is dat je inlogt bij een OKX-wallet, selecteer dan Ik heb al een wallet

1. Als je al een OKX-wallet hebt gekoppeld en een andere wallet wilt importeren, ga dan naar OKX-wallet > Gebruikerscentrum > Eenvoudig > Walletbeheer > Beheren > Wallet toevoegen

Selecteer Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek en ga naar Walletbeheer onder OKX-walletSelecteer Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek en ga naar Walletbeheer onder OKX-wallet

1. Je kunt Keyless wallet/iCloud-back-up/Seed phrase/private key herstellen selecteren of je hardware-wallet koppelen via bluetooth. Vul de vereiste gegevens in en selecteer Bevestigen
  2. Je kunt Face ID inschakelen om toegang te krijgen tot je wallet. Selecteer Nu inschakelen of Misschien later
  3. Stel een wachtwoord in om je privacy te beschermen en selecteer Bevestigen om het importeren te voltooien

Let op: bewaar je seed phrase en wachtwoord veilig en deel deze nooit met anderen om verlies van assets te voorkomen.

Ga hiernaartoe voor meer informatie over het beheren van je OKX-wallet.