Wat moet ik doen als mijn mobiele telefoon niet werkt?

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 15 apr 20242 min. leestijd201

Als je mobiele telefoon niet goed werkt, je er niet meer bij kunt of je geen sms-codes kunt ontvangen, probeer dan het volgende:

Mijn sms-codes werken niet op OKX

Probeer eerst deze oplossingen waarmee je codes misschien opnieuw zullen werken:

• Stel de tijd op je mobiele telefoon automatisch in. Je kunt dit doen in de algemene instellingen van je apparaat:

• Android: Instellingen > Algemeen beheer > Datum en tijd > Automatische datum en tijd

• iOS: Instellingen > Algemeen > Datum en tijd > Stel automatisch in

• Synchroniseer de tijden van je mobiele telefoon en desktop

• Wis de cache van de mobiele OKX-app of de cache en cookies van de desktopbrowser.

• Probeer codes in te voeren op verschillende platforms: OKX-website in desktopbrowser, OKX-website in mobiele browser, desktopapp van OKX of mobiele app van OKX

Als dit niet helpt, moet je je telefoonnummer wijzigen of ontkoppelen. Voor je eigen veiligheid kun je geen geld opnemen binnen 24 uur nadat je je telefoonnummer hebt gewijzigd of ontkoppeld.

Ik wil mijn telefoonnummer wijzigen

Je kunt een nieuw telefoonnummer instellen in je OKX-account. Volg de onderstaande instructies om dit te doen:

Als je mobiele verificatie hebt ingeschakeld voor aanmeldingen, kun je nog steeds aanmelden zonder deze functie. Log in en selecteer Verificatiemethode wijzigen (op de app) of Bel me_ (op het web). Afhankelijk van het platform kun je vervolgens inloggen met je stem, e-mailadres of WhatsApp-code.

CT-app-login 2FA-phone

Verificatiemethode wijzigen in de app

CT-web-login 2FA-phone

Verificatiemethode wijzigen op het web

Ik wil mijn telefoonnummer resetten

Je kunt je telefoonnummer volledig resetten, zowel in je OKX-account als op de inlogpagina. Volg deze instructies om dit te doen:

Ik heb alles geprobeerd maar niets hielp

Als je vragen hebt, ga dan eerst naar onze AI-chatbot: je kunt deze vinden in het OKX Ondersteuningscentrum op de website of in de app. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via de chatbot.