Hoe kan ik BRC-20-assets beheren in mijn OKX-wallet? (app)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 4 apr 20243 min. leestijd1.364

BRC20 is een experimentele standaard waarmee je fungible tokens kunt uitgeven op het Bitcoin-netwerk. Het belangrijkste verschil tussen BRC20 en ERC20 is dat het Bitcoin-netwerk geen smart contracts ondersteunt.

In plaats daarvan maakt BRC20 gebruik van het Ordinals-protocol om tokencontracten te maken, nieuwe tokens te maken en deze tokens te verplaatsen. Dit gebeurt door informatie op te slaan in een JSON-bestand. Met andere woorden: ontwikkelaars kunnen met behulp van het Ordinals-protocol fungible tokens maken en uitgeven.

Hoe kan ik mijn BRC-20-assets beheren?

1. Als je geen OKX-wallet hebt, kun je er een aanmaken in de OKX-app
  2. Als je wel een OKX-wallet hebt, kun je deze importeren in de OKX-app
  3. Ga naar Crypto beheren, zoek het gewenste BRC-20-token en voeg dit toe aan je lijst met crypto
    App NFT BRC20 beherenZoek het gewenste BRC-20-token en voeg deze toe aan je lijst met crypto

4. Selecteer het specifieke BRC-20-token in de lijst Crypto om jouw transacties met dit token te bekijken
  5. Selecteer Handelen om de BRC-20-assets te kopen en verkopen
    App NFT BRC20 verhandelenSelecteer Handelen om het gewenste BRC-20-token snel te kopen of verkopen

6. Om de BRC-20-assets over te zetten, selecteer je Verzenden, de gewenste inscription en vervolgens Bevestigen. Voer het adres van de ontvanger in om de overschrijving te voltooien. Je kunt het inschrijvingsbedrag ook aanpassen, maar het totaalbedrag mag niet hoger zijn dan het beschikbare saldo vóór overschrijving.
    App NFT BRC20 versturenSelecteer Versturen om het gewenste BRC-20-token over te schrijven

Hoe kan ik mijn BTC-adres bekijken en wisselen?

1. Open de OKX-app en selecteer Wallet
  2. Ga naar Crypto en selecteer BTC
    App NFT BTC crypto selecterenSelecteer BTC vanuit Home > Lijst met crypto

3. Selecteer Overschakelen om al je beschikbare BTC-adressen te bekijken
    App NFT cryptoadres bekijkenSelecteer Overschakelen aan de rechterbovenkant van de BTC-pagina om alle beschikbare BTC-adressen te bekijken