Hoe koop en verkoop ik BRC-20 tokens? (app)

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 4 apr 20243 min. leestijd550

BRC20 is een experimentele standaard waarmee je fungible tokens kunt uitgeven op het Bitcoin-netwerk. Het belangrijkste verschil tussen BRC20 en ERC20 is dat het Bitcoin-netwerk geen smart contracts ondersteunt.

In plaats daarvan maakt BRC20 gebruik van het Ordinals-protocol om tokencontracten te maken, nieuwe tokens te maken en deze tokens te verplaatsen. Dit gebeurt door informatie op te slaan in een JSON-bestand. Met andere woorden, ontwikkelaars kunnen fungibele tokens maken en uitgeven met het Ordinals-protocol.

BRC-20-tokens noteren/verkopen op de OKX Ordinals-markt

1. Open je OKX-app, selecteer Wallet
  2. Ga naar Marktplaats, selecteer Ordinals
    App BRC20 Ordinals HomepageOrdinals-marktpagina openen
  3. Selecteer je gewenste BRC20-token onder BRC-20 en selecteer Te koop aanbieden
    App NFT Ordinals list/sell BRC20 tokens Selecteer te koop aanbieden om de token te koop aan te bieden/te verkopen.
  4. Als je geen assets hebt, kun je Overschrijving registreren selecteren
  5. Voer het bedrag in dat je wilt registreren en selecteer Volgende
  6. Selecteer Bevestigen als je zeker weet dat alle gegevens juist zijn.
  7. Je kunt de Inscriptie selecteren zodra deze drie bevestigde blokken heeft bereikt en Te koop aanbieden selecteren
    App NFT list BRC20 salesSelecteer je gewenste inscriptie om de token te koop aan te bieden/te verkopen
  8. Voer je gewenste prijs voor de inscriptie in in het veld Prijs instellen en selecteer Te koop aanbieden
  9. Selecteer Bevestigen als je zeker weet dat alle gegevens juist zijn.

Koop BRC-20 tokens op de OKX Ordinals-markt

1. Open je OKX-app, selecteer Wallet
  2. Ga naar Marktplaats, selecteer Ordinals
    App BRC20 Ordinals HomepageOrdinals-marktpagina openen
  3. Selecteer je gewenste BRC20-token onder BRC-20
  4. Selecteer het gewenste inscriptiebedrag en selecteer Kopen
    App NFT BRC20 BuySelecteer 'Kopen' om het inscriptiebedrag te kopen dat overeenkomt met je gewenste prijs
  5. Selecteer de wallet van je voorkeur in het veld Betalen met als je zeker weet dat alle gegevens juist zijn
    App NFT BRC20 buy previewSelecteer de wallet waarmee je de aankoop wilt voltooien
  6. Selecteer Bevestigen om de actie te voltooien