Hoe doe ik een storting? (Web)

Gepubliceerd op 13 aug 2023Geüpdatet op 12 apr 20242 min. leestijd1.017

Aan de slag

1. Log in op je account op okx.com, ga naar Assets en selecteer Storten
  2. Selecteer de crypto die je wilt storten in het veld Selecteer crypto en stort het netwerk in het veld Stortingsnetwerk en selecteer vervolgens Volgende
    CT-web-deposit select crypto & networkSelecteer de cryptocurrency en het netwerk van jouw voorkeur die overeenkomen met je overeenkomstige platform
  3. De stortingsgegevens worden automatisch gegenereerd
  4. Selecteer je OKX-account in het veld Storten naar om je transactie te ontvangen
    CT-web-deposit select funding/trading accountSelecteer een financierings- of handelsaccount waarop je de storting wilt ontvangen
  5. Om een storting te doen, kun je het stortingsadres Kopiëren naar het platform waarvandaan je verzendt, of de QR-code scannen met de app van dat platform. CT-web-deposit-copy address/scan QRSelecteer Kopieer of scan de QR-code om een storting te doen via het platform waarvandaan je verzendt

Opmerking:

• Zorg ervoor dat de geselecteerde crypto en netwerk op OKX en het opnameplatform hetzelfde zijn. Anders raak je je assets kwijt.
  • Het minimumbedrag, de vereiste bevestigingsnummers en het contractadres staan op de pagina Storten
  • Je ontvangt je assets niet als je een cryptobedrag minder dan het minimumbedrag hebt gestort.
  • Voor sommige crypto (bijv. XRP) wordt een tag/memo gegenereerd. Dit is meestal een reeks cijfers. Je moet zowel het stortingsadres als de tag/memo invoeren als je een storting doet. Anders raak je je assets kwijt. Klik hier voor meer informatie over het storten van crypto met een tag/memo.