Hoe inscribe ik BRC-20 tokens?

Gepubliceerd op 20 dec 2023Geüpdatet op 11 apr 20242 min. leestijd76
  1. Open OKX app, ga naar Wallet en log in op je account. Lees meer over het importeren of aanmaken van een OKX-walletaccount.
  2. Ga naar Marktplaats > Ordinals en selecteer Inscriptiecentrum. Je moet voldoende BTC hebben om de BRC-20 tokens te kunnen inscriben. Lees meer over hoe je activa kunt storten of overmaken naar je OKX wallet.
    CT-app-web3-brc20 inscription centerOpenen van inscriptiepagina
  3. Selecteer het netwerk van je voorkeur om BRC-20, een afbeelding of tekst te schrijven.
  4. Selecteer Mint en voeg de ticker van 4 tekens in het veld Ticker in
  5. Voer het bedrag dat je wilt minten in het veld Hoeveelheid in en selecteer de gewenste mintfrequentie in het veld Mint herhalen
  6. Voer je ontvangstadres in het veld Adres ontvanger in en selecteer Volgende
    CT-app-web3-brc20 inscription detailsVul alle benodigde informatie in om je mintorder te voltooien
  7. Er wordt een mintoverzicht weergegeven en selecteer Bevestig om je order af te ronden.
    CT-app-web3-brc20 inscription order summaryBekijk de samenvatting van de order voordat je de order afrondt
  8. Je kunt je BRC-20 token toevoegen aan de crypto-lijst van je wallet om je minttoken en hoeveelheid te bekijken. Leer meer over hoe jij je BRC-20 activa kunt beheren.