Hoe voeg ik een betaalmethode toe aan OKX P2P-handel?

Gepubliceerd op 22 aug 2023Geüpdatet op 26 apr 20243 min. leestijd857

Als je weet hoe je je betaalmethode moet toevoegen, verloopt je P2P-handel soepeler. Lees hieronder hoe je je betaalmethode kunt toevoegen. Belangrijke opmerking, je moet je identiteitsverificatie voltooien voordat je kunt beginnen met toevoegen.

In de app

1. Selecteer op de P2P-handelspagina Mijn profiel

CT-p2p-add-payment-method-app1

Selecteer profiel op de P2P-handelspagina

2. Selecteer Betaling om alle beschikbare betalingsmethoden te zien

3. Selecteer Rekening toevoegen, kies je valuta en betaalmethode uit de lijst (bank of e-wallet)

CT-p2p-add-payment-method-app2

Selecteer de optie rekening toevoegen om te beginnen met het toevoegen van je gegevens

4. Voer de naam van je bankrekening (naam van de bankkaarthouder) en het rekeningnummer in en verifieer de toegevoegde betaalmethode via SMS/e-mail/Google Authenticator

CT-p2p-add-payment-method-app3

Voeg de vereiste gegevens in om het hele proces te voltooien

5. De betalingsmethode verschijnt op de pagina Mijn profiel in het gedeelte Betaling

CT-p2p-add-payment-method-app4

Je nieuw geselecteerde betaalmethode is nu beschikbaar

Op de website

1. Selecteer op de P2P-handelspagina Mijn profiel

2. Selecteer Betaalmethode toevoegen > Betaalmethoden beheren

CT-p2p-add-payment-method-web1

Voeg je betaalmethode toe via de Mijn profiel sectie op de P2P handelspagina

3. Selecteer je valuta en betaalmethode uit de lijst (bank of e-wallet)

4. Klik op "Betalen". Voer je bankrekeningnaam (naam van de bankkaarthouder) en rekeningnummer in

CT-p2p-add-payment-method-web2

Vul de verplichte gegevens in om door te gaan naar de volgende fase

5. Verifieer je toegevoegde betaalmethode via SMS/e-mail/Google Authenticator

6. De betalingsmethode verschijnt op de pagina Mijn profiel

CT-p2p-add-payment-method-web3

Je nieuw geselecteerde betaalmethode is nu beschikbaar

Opmerking: Gebruik alleen betaalmethoden die op je naam geregistreerd zijn en die overeenkomen met je OKX account. Betalingen via externe platforms zijn verboden op OKX P2P.