Hoe kan ik inleggen in Snowball?

Gepubliceerd op 4 jan 2024Geüpdatet op 11 apr 20243 min. leestijd

Waarom is het interessant om in Snowball in te leggen?

• Uniek product waarbij de gebruikers rente verdienen afhankelijk van hoe de prijs van de onderliggende cryptomunt zich gedraagt tijdens de levensduur van het product binnen een bepaald bereik.
  • Hoge kansen op winst: verdien rendement met 2 tot 4 scenario's met de mogelijkheid om dit vroeg te ontvangen in een scenario voor vroege winstopneming.
  • Bescherming in volatiele markten dankzij de voorzichtigheidsprijs, die fungeert als een buffer tegen marktbewegingen die zich tegen jou keren. Hierdoor kun je veilig winst behalen binnen een bepaald bereik.
  • Lage investeringsbedragen.
  • Geen handelskosten.

Hoe kan ik inleggen in Snowball?

• Snowball is niet beschikbaar van vrijdag 12.00 uur (UTC+0) tot zondag 12.00 uur (UTC+0).
  • Om in Snowball in te leggen, volg je de onderstaande stappen, die van toepassing zijn op zowel bullish als bearish strategieën:
  1. Selecteer eerst Grow en daarna Gestructureerde producten
    CT-snowballsubscription-app-1Selecteer Gestructureerde producten om door te gaan met het selecteren van een van de functies
  2. Selecteer op de pagina Gestructureerde producten de functie Snowball om de mogelijke opties weer te geven
    CT-snowballsubscription-app-2Snowball is een van de middelen waarmee je jouw inkomsten kunt vergroten.
  3. Selecteer een Bullish of Bearish strategie voordat je de onderliggende munt kiest en selecteer Volgende
  4. Voer je inlegbedrag in en selecteer de knop Inleggen
    CT-snowballsubscription-app-3Vul je gewenste inlegbedrag in en selecteer je scenario
  5. Bekijk de samenvatting van je transactie, lees en accepteer de gebruikersovereenkomst en selecteer Bevestigen
    CT-snowballsubscription-app-4Neem alle details door voordat je verdergaat met het plaatsen van je inleg
  6. Zodra de order is geplaatst, worden de definitieve APR en het prijsniveau aan het einde van de inlegperiode (+12 UTC) bevestigd

Meer informatie over Snowball vind je in deze FAQ.