Hoe importeer ik een wallet van Trust Wallet naar OKX Web3 Wallet?

Gepubliceerd op 29 nov 2023Geüpdatet op 4 apr 20243 min. leestijd24

Wat is OKX Web3 Wallet?

De OKX Web3 Wallet is een gedecentraliseerde multi-chain wallet waarmee je kunt navigeren in de wereld van Web3. Het biedt toegang tot tal van DApp-protocollen, maakt verbinding met meerdere netwerken en elimineert de noodzaak voor meerdere wallets op verschillende openbare blockchains, wat het beheer van je assets over verschillende chains vereenvoudigt. Met de OKX Web3 Wallet heb je volledige eigendom van je assets, en het is beschikbaar op iOS, Android en web browsers.

Hoe krijg ik mijn seed phrase op Trust Wallet?

Op de website

1. Log in op je Trust Wallet-extensie op het web en ga naar Instellingen
  2. Selecteer Seed phrase bekijken om je seed phrase op te halen en deze te importeren in je OKX Web3 Wallet
    CT-web-trustwallet-settingsBekijk je seed phrase in de Trust Wallet-extensie

In de app

1. Open je Trust Wallet-app en ga naar Instellingen
    CT-app-trustwallet-homepageSelecteer Instellingen op de Trust Wallet-homepage

2. Selecteer eerst Wallets en kies daarna de wallet die je wilt importeren naar de OKX Web3 Wallet

3. Selecteer Meer en ga naar Handleiding om je seed phrase te krijgen
    CT-app-trustwallet-wallets moreSelecteer Meer om je seed phrase te krijgen

Hoe importeer ik de seed phrase die ik van Trust Wallet heb gekregen naar de OKX Web3 Wallet?

1. Open je OKX Web3 Wallet in de OKX-app of open de extensie op het web om een bestaande wallet te importeren

2. Als dit de eerste keer is dat je een OKX Web3 Wallet aanmaakt, selecteer dan Ik heb al een wallet om deze te importeren

3. Als je al een OKX Web3 Wallet hebt, kun je je walletnaam selecteren en Wallet toevoegen selecteren
    CT-app-okx web3-add walletSelecteer Wallet toevoegen om je wallet te importeren

4. Selecteer eerst Wallet importeren en daarna Seed phrase om je seed phrase te importeren die je hebt gekregen van Trust Wallet. Selecteer hierna Bevestigen om het importeren te voltooien

Hier kun je meer te weten komen over de OKX Web3 Wallet.