Wat is OKX Bridge en hoe swap ik tokens tussen chains?

Gepubliceerd op 29 feb 2024Geüpdatet op 4 apr 20243 min. leestijd6

Wat is OKX Bridge en waarom zou ik het gebruiken?

Met meer dan 20 ondersteunde chains is onze OKX Bridge de beste manier om tokens van de ene chain naar de andere te verplaatsen. Hier zijn enkele functies die het zo geweldig maken:

• Krijg de beste deal: we bieden de best beschikbare route voor je transactie op het vlak van snelheid en kosten. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op de tijd die je normaal gesproken zou besteden aan het onderzoeken en vergelijken van prijzen van verschillende aanbiedingen.

• Handel met een gerust hart: onze eigen beveiligingstechnologie helpt je verlies te voorkomen door ongunstige handelsprijzen, vervalste tokens en rug pulls te detecteren. Bovendien voorkomt OKX Bridge MEV-aanvallen (maximaal extraheerbare waarde).

• Gebruiksvriendelijke interface: we voegen functies toe die het je eenvoudig maken om de benodigde gaskosten te betalen voor het voltooien van transacties. Ook kun je een lijst van je favoriete tokens maken en gebruikmaken van functies zoals limietorders, die vaak voorkomen op gecentraliseerde beurzen (CEX'en).

Hoe swap ik tokens tussen chains?

1. Ga om te beginnen naar de OKX DEX en selecteer Brug voor cross-chain overschrijvingen, zoals het omzetten van USDT op Optimism naar USDT op Arbitrum

okxbridge-app-1

Ga naar de Swap-pagina via Wallet > Handelen > Wisselen > Brug

2. Selecteer het token dat je wilt omzetten en het token dat je wilt ontvangen

okxbridge-app-2

Het token en netwerk moeten worden geselecteerd voor de volgende stap

3. Selecteer de bron-chain waarvan je wilt swappen en de bestemming-chain waarnaar je wilt swappen

okxbridge-app-3

Er zijn veel bron-chains beschikbaar om de swap uit te voeren

4. Vergeet niet de handelsroute te bekijken en selecteer Swap als je klaar bent

okxbridge-app-4

Selecteer alleen Swap als je de handelsroute hebt gecontroleerd

5. Controleer de bestelgegevens en bevestig de transactie. Zo eenvoudig is het!

okxbridge-app-5

Bevestig de gegevens voordat je verder gaat