Wat kan ik doen met Discover in de OKX-wallet?

Gepubliceerd op 24 feb 2023Geüpdatet op 2 mei 20245 min. leestijd1.967

Onze Web3 Wallet, 's werelds toonaangevende non-custodial gedecentraliseerde multi-chain wallet, biedt gebruikers een volledige reeks diensten voor assetbeheer, veilige opslag en overschrijvingen. Een daarvan is de Discover-functie. Dit is de belangrijkste functie van de wallet, gericht op het samenvoegen van rijke en diverse gedecentraliseerde applicaties (DApps), zodat gebruikers gemakkelijk de oneindige mogelijkheden van de Web3-wereld kunnen verkennen.

Verken met één klik populaire DApps

Via de Web3 Wallet > Discover-functie in onze app kunnen gebruikers eenvoudig zoeken en bladeren door populaire DApps, URL's en walletadressen. Bovendien beveelt de homepage ook de populairste toepassingen aan, waaronder recente hot topics, inscripties, enz. Er is maar één stap nodig om DApps te ervaren en gebruikers kunnen direct verbinding maken met de wallet om de dienst te gebruiken. Gebruikers kunnen ook veelgebruikte DApps toevoegen aan de Mijn favorieten-sectie voor snelle toegang.

Met de app

discoverwhattodo-app-1

Er is maar één stap nodig om DApps te verkennen op de app

Op het web

discoverwhattodo-web-1

Verken de wereld van DApps moeiteloos op de DApp-pagina

Als we dieper graven, ontdekken we dat de sectie ook een groot aantal DApps presenteert in een meer gedetailleerde classificatie en rangschikking, met meerdere categorieën zoals DeFi, runes, DEX, NFT-markt, blockchain-games, tools, etc. Gebruikers kunnen DApps filteren en bekijken volgens verschillende openbare blockchains, DApp-gerelateerde gegevens begrijpen en nauwkeurige en snelle toegang bereiken.

Met de app

discoverwhattodo-app-2

Ga onder Wallet naar DApps

Op het web

discoverwhattodo-web-2

Bekijk de lijst met DApps in categorieën in het zijbalkmenu

Daarnaast bieden we ook de nieuwste branche-informatie, zodat gebruikers via de homepage snel inzicht krijgen in de trends in de branche, de nieuwste trends in de branche in realtime kunnen begrijpen en meer verdienmogelijkheden kunnen ontdekken.

Met de app

discoverwhattodo-app-3

Selecteer Nieuws om op de hoogte te blijven van de laatste gebeurtenissen

Op het web

discoverwhattodo-web-3

Het Nieuws-onderdeel biedt alles wat een gebruiker moet weten over

Doe mee aan leuke activiteiten en win beloningen

Onze Web3 Wallet biedt rijke mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten, waaronder het ontdekken van populaire applicaties. Via ons Cryptopedia-platform of banner-activiteiten op de homepage kunnen gebruikers verschillende DApps verkennen en beloningen winnen door interactieve taken uit te voeren. Elke activiteit beslaat meerdere blockchainnetwerken en biedt een schat aan DApps die gebruikers kunnen verkennen.

Met de app

discoverwhattodo-app-4

Gemakkelijke toegang tot Cryptopedia via het toegangspunt in het Discover-gedeelte

Op het web

discoverwhattodo-web-4a

Bezoek Cryptopedia via Wallet > Discover > Cryptopedia

discoverwhattodo-web-4b

Verken de Cryptopedia-pagina en profiteer van spannende beloningen en aanbiedingen

Offline evenementen, onbeperkte mogelijkheden

Onze Web3 Wallet zet zich in om de drempel voor het bijwonen van offline web3-conferenties te verlagen en de kwaliteit van de evenementen te verbeteren. Het ondersteunt volledige procesdiensten zoals het met één klik aanmaken van evenementen, verzoeken/ophalen/bekijken van kaarten, het online kopen van NFT-tickets, offline QR-code ticketverificatie en offline sociaal delen, waardoor de web3-ervaring van gebruikers rijker en handiger wordt.

Met de app

discoverwhattodo-app-5

Selecteer Evenement in de bovenste balk van de Wallet-pagina

Op het web

discoverwhattodo-web-5

Je kunt gemakkelijk deelnemen aan evenementen op de Wallet-pagina

Momenteel ondersteunt onze Web3 Wallet meer dan 80 blockchains, waaronder Bitcoin, Ethereum, Solana, Polygon, Avalanche, Tron, Arbitrum, enz. Wanneer je verbinding maakt met de wallet, wordt deze automatisch herkend zonder dat je handmatig blockchains hoeft te knippen. De wallet heeft een ingebouwde multi-chain en cross-chain DEX, evenals een heterogeen multi-chain NFT-aggregatie handelsplatform. Via onze Web3 Wallet heb je ook gemakkelijk toegang tot meer dan 5000 DApps, waardoor je echt een one-stop toegang tot Web3.0 hebt.

Let op: De getoonde afbeeldingen dienen alleen ter referentie. Raadpleeg de productpagina's voor de werkelijke interface.