Wat moet ik doen als mijn authenticator-app niet werkt?

Gepubliceerd op 11 aug 2023Geüpdatet op 12 apr 20243 min. leestijd295

Als je authenticator-app niet goed werkt of je er geen toegang meer toe hebt, probeer dan het volgende.

Mijn authenticatorcodes werken niet op OKX

Probeer eerst deze oplossingen om te controleren of je de app weer werkend kunt krijgen:

• Synchroniseer de tijd van je authenticator-app. Bij de authenticator-app vind je deze functie bijvoorbeeld onder Instellingen > Tijdcorrectie voor codes > Nu synchroniseren.

• Stel de tijd op je mobiele telefoon automatisch in. Als je authenticator-app geen synchronisatie ondersteunt, kun je dit automatisch instellen via de algemene instellingen van je apparaat:

• Android: Instellingen > Algemeen beheer > Datum en tijd > Automatische datum en tijd

• iOS: Instellingen > Algemeen > Datum en tijd > Stel automatisch in

• Zorg ervoor dat de tijd op je mobiele telefoon en je computer gesynchroniseerd zijn

• Wis de cache van de mobiele OKX-app of de cache en cookies van je desktopbrowser

• Probeer de codes in te voeren op verschillende platforms: OKX-website in een desktopbrowser, OKX-website in een mobiele browser, OKX-desktopapp of mobiele OKX-app

Als dit niet helpt, moet je mogelijk je authenticator-app wijzigen of ontkoppelen. Voor de veiligheid kun je binnen 24 uur na het ontkoppelen van je authenticator-app geen opnames doen.

Ik wil mijn authenticator-app wijzigen

Je kunt overstappen op een andere authenticator-app of de sleutel van je huidige authenticator-app wijzigen in je OKX-account. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

Als je je authenticator-app hebt ingeschakeld voor inloggen, kun je nog steeds inloggen zonder deze app. Start het inlogproces en selecteer Verificatiemethode wijzigen (in de app) of Overschakelen naar telefonische verificatie (op de website). Je kunt dan inloggen met een sms-, spraak-, e-mail- of WhatsApp-code, afhankelijk van het platform.

CT-app-login 2FA-GA

Verificatiemethode wijzigen in de app

CT-web-login 2FA-GA

Verificatiemethode wijzigen op de website

Ik wil mijn authenticator-app ontkoppelen

Je kunt je authenticator-app volledig ontkoppelen, zowel in je OKX-account als op de inlogpagina. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

Ik heb alles geprobeerd, maar niets heeft geholpen

Als je vragen hebt, ga dan eerst naar onze AI-chatbot: je kunt deze vinden in het OKX Ondersteuningscentrum op de website of in de app. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via de chatbot.