Hoe begin ik mijn DApps-avontuur?

Gepubliceerd op 20 okt 2022Geüpdatet op 16 mei 20245 min. leestijd90

DApps worden al lang gehost op websites en programma's die niet met elkaar verbonden zijn, en het kan een hobbelige reis zijn om er toegang toe te krijgen. Er is dringend behoefte aan een eenmalige toegangspoort om gebruikers te helpen onmiddellijk van start te gaan.

Om deze leemte op te vullen heeft OKX populaire DApps geïntegreerd voor een toegankelijke en inclusieve gebruikerservaring. Ga naar onze Ontdekken-pagina en vind met slechts één klik tal van DApps op OKX.

In de app

1. Als je de OKX-app opent, zie je de knop Wallet. Selecteer deze knop om de startpagina van de wallet te openen.
  2. Nieuwe gebruikers moeten Wallet toevoegen selecteren. Volg onze aanwijzingen om je login in te stellen en je eigen OKX Wallet aan te maken!

kickstartdapps-app-1Als je Wallet aanmaken selecteert, zijn er twee opties om een wallet aan te maken

1. Nu je de wachtwoorden hebt, beveilig je vervolgens je wallet door een back-up te maken van je seed phrase. Je bent er bijna!

kickstartdapps-app-2Je wordt verzocht een back-up van je wallet te maken, en er zijn twee methoden om dit te doen

1. Er wordt een set seed phrases exclusief met jou gedeeld om je account veilig te houden.

Let op: Als je je sleutels verliest, verlies je ook je assets. Wachtwoorden en seed phrases zijn vertrouwelijk. Houd ze geheim. Het verlies van seed phrases is onomkeerbaar, en het kwijtraken ervan kan ertoe leiden dat je assets worden gestolen. Besteed extra aandacht aan je seed phrase, want anders kunnen je assets verloren gaan.

kickstartdapps-app-3Schrijf je seed phrase op en bewaar deze om problemen in de toekomst te voorkomen

1. Zodra je voor alles een back-up hebt gemaakt, selecteer je Handel, waarna je het gedeelte Swap en brug ziet. Hier kun je digitale assets kopen wanneer je in een project wilt investeren. Wees voorzichtig met de gaskosten en slippage-tolerantie wanneer je transacties uitvoert. Onze realtime statistieken bieden effectieve begeleiding tijdens je ervaring.

kickstartdapps-app-4Selecteer eerst Handel en daarna Swap en brug om verder te gaan met de aankoop van digitale assets

1. Selecteer DApps om naar de Ontdekken-pagina te gaan. Er zijn veel DApps-categorieën, zoals DeFi, Gaming, NFT-markten en nog veel meer. Je kunt nu alle beschikbare DApps bekijken die je interessant vindt.

kickstartdapps-app-5Je bent helemaal klaar om je in de wereld van DApps onder te dompelen

1. Je kunt voorgestelde DApps selecteren, zoeken op DApp-naam of naar DApps navigeren via hun link. Als je je keuze hebt gemaakt, word je doorgestuurd naar de officiële website van de DApp. Van daaruit kun je hun gids volgen om je DApps-avontuur te beginnen!

Op de website

1. Als je op de OKX-website Wallet selecteert, zullen de OKX Wallet-functies verschijnen.

kickstartdapps-web-1Selecteer Wallet om de wallet-weergave te openen

1. Selecteer Wallet verbinden en verbind je wallet via een extensie of een app. kickstartdapps-web-2Nadat je Wallet verbinden hebt geselecteerd, verschijnt er een pop-up met verschillende opties om verbinding te maken

2. Vul je inloggegevens in, maar maak eerst een back-up van je seed phrase.

kickstartdapps-web-3Vul de inloggegevens in om door te gaan naar de volgende stap

1. Ga naar Handel en selecteer in het vervolgkeuzemenu Swap, waar je assets kunt kopen die je leuk vindt.

kickstartdapps-web-4Selecteer Swap om de lijst met assets en hun eigenschappen te bekijken

1. Ga naar Ontdekken en selecteer Dapps verkennen om op je eigen tempo door DApps te bladeren en ze te openen.

kickstartdapps-web-5DApps verkennen bevindt zich onder Ontdekken en de gebruiker kan er DApps mee leren kennen