Hoe koppel ik een authenticator-app?

Gepubliceerd op 29 aug 2023Geüpdatet op 24 apr 20242 min. leestijd698

Maak je account veiliger door een authenticator-app te koppelen. Je kunt elke authenticator-app koppelen die je maar wilt.

Opmerking: je kunt je authenticator-app altijd wijzigen of uitschakelen. Om je assets veilig te houden kun je binnen 24 uur na het wijzigen van je authenticator-app geen opnames doen.

In de app

1. Open de OKX-app, ga naar Gebruikerscentrum > Profiel en instellingen > Beveiliging > Beveiligingscentrum

CT-account-howtolinkauthenticator-app1-en

Ga naar het Beveiligingscentrum in Profiel en instellingen

2. Selecteer Authenticator-app om deze in te stellen

3. Selecteer Volgende om verder te gaan

4. Volg de instructies en vergeet de sleutel niet op te slaan

5. Voltooi de 2FA-verificatie. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms nadat je authenticator-app is gewijzigd

Op de website

1. Log in op je account op okx.com en ga naar het Beveiligingscentrum (Profielpictogram > Beveiliging)

Security Center in Account Web

Pagina Beveiliging wordt geopend

2. Ga naar Authenticator app in het Beveiligingcentrum en selecteer Instellen

ct-web-link-authenticator

Ga naar de authenticator-app in het Beveiligingscentrum

3. Open je huidige authenticator-app of download en installeer een authenticator-app, scan de QR-code of voer de Beveiligingssleutel handmatig in de app in om een 6-cijferige verificatiecode te krijgen

4. Voer de code in die je per e-mail of telefoon hebt ontvangen en de code voor de authenticator-app en selecteer Bevestigen. Je authenticator-app is nu gekoppeld

ct-acc-security-authenticator-linked

Pagina authenticator-app koppelen