Hoe verifieer ik een individueel account vanuit Mexico?

Gepubliceerd op 25 sep 2023Geüpdatet op 18 mrt 20243 min. leestijd51

Om je individuele account te gebruiken, moet je je identiteit verifiëren. We vragen deze verificatie om de veiligheid van je account en assets te waarborgen.

Dit verificatieproces zorgt ervoor dat de beurs veilig blijft en beschermt tegen fraude en andere illegale activiteiten. Na het voltooien van de identiteitsverificatie kun je handelen en stortingen/opnames doen.

Aan de slag op de website

Log in op je account op okx.com en ga naar de verificatiepagina. Dit vind je onder het profielpictogram > Verificatie. Ga op deze pagina naar Individueel account en selecteer Doorgaan.
Open Verification pageVerificatiepagina openen

Aan de slag in de app

Open de OKX-app en ga naar het Gebruikerscentrum. Ga naar Profiel en instellingen en selecteer Identiteitsverificatie onder Profiel
CT-App-user center-highlightOpen het Gebruikerscentrum in de linkerbovenhoek

Identiteitsverificatie

• Basisgegevens
    Geef enkele basisgegevens over jezelf, zoals je volledige wettelijke naam, je geboortedatum, het land waar je woont, enz. Zorg dat deze gegevens correct en actueel zijn.

• ID-documenten
    We accepteren geldige door de overheid uitgegeven identiteitsbewijzen, paspoorten, rijbewijzen, enz. Deze moeten voldoen aan de volgende eisen:

• Zorg ervoor dat je naam, geboortedatum, uitgifte- en vervaldatum zichtbaar zijn
    • Screenshots worden niet geaccepteerd
    • Leesbaar en duidelijk zichtbare foto
    • Alle hoeken van het document zijn zichtbaar
    • Niet verlopen
  • Selfies
    Deze moeten voldoen aan de volgende eisen:

• Je gezicht moet volledig binnen het ovalen frame passen
    • Draag geen masker, bril of hoed
  • Bewijs van adres.
    Deze moeten voldoen aan de volgende eisen:

• Upload een document met je huidige woonadres en wettelijke naam
    • Zorg ervoor dat het volledige document zichtbaar is en binnen de afgelopen 3 maanden is uitgegeven.
  • Investeringsinformatie
    Selecteer je accountdoel en hoeveel je per maand denkt te storten, opnemen en verhandelen. We hebben deze informatie nodig om te voldoen aan de lokale regelgeving en zullen deze veilig bewaren.

• Doel van account
    • Transactievolume

Als alles gereed is, kun je het verificatieverzoek indienen. We bekijken dit binnen drie dagen en nemen contact met je op voor de resultaten. Als je vragen hebt, ga dan eerst naar onze AI-chatbot: je kunt deze vinden in het OKX Ondersteuningscentrum op de website of in de app. Je kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via de chatbot.