Wat is het voordeel van de lay-out voor web-grafiekhandel?

Gepubliceerd op 29 jan 2024Geüpdatet op 16 mei 20242 min. leestijd5

De nieuwe lay-out voor web-grafiekhandel biedt handelaren een reeks voordelen die hun efficiëntie, handelservaring en controle over hun strategieën verbeteren.

Verbeterde handelservaring: Het handelsproces wordt eenvoudiger gemaakt met functies zoals schermvullende grafieklay-out, directe grafiekhandel en tekentools. Deze web-grafiekhandel biedt handelaren uitgebreide grafiekschermen om de efficiëntie te helpen verbeteren. Handelaren kunnen de grafiek analyseren met behulp van geïntegreerde grafiektools en transacties snel uitvoeren zonder de schermen op en neer te hoeven scrollen. De goed ontworpen interface en lay-out bieden een uitgebreidere en gebruiksvriendelijkere handelservaring. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor handelaren die gewend zijn aan platforms als TradingView en MetaTrader, die waarde hechten aan een vergelijkbare grafiek-lay-out of handelsproces.

Aanpassing en controle: Gebruikers hebben de optie om het orderpaneel en het positie- en orderpaneel te tonen of te verbergen en ze alleen te gebruiken als dat nodig is om ruimte vrij te maken voor grafieken om technische analyses uit te voeren. Bovendien kan het orderpaneel worden gebruikt als zwevend venster, wat vooral geschikt is voor grote schermen. Alle paneelmaten zijn aanpasbaar aan individuele voorkeuren.

Hoe selecteer ik de lay-out voor grafiekhandel?

1. Log in op je OKX-account

2. Open de handelspagina

3. Selecteer de lay-out > Grafiekhandel om deze in te schakelen

CT-web-trading-layout

Selecteer de lay-out op de handelspagina

CT-web-trading-chart trading layout

Selecteer de lay-out voor grafiekhandel