Hoe voeg ik OKX widget toe op mijn smartphone?

Gepubliceerd op 15 aug 2023Geüpdatet op 11 apr 20246 min. leestijd2.016

Op Android

OKX biedt een breed scala aan widgets op Android. Deze zijn zoals hieronder:

• Homescreen widget: Blijf op de hoogte van de koersbewegingen van je geselecteerde handelsparen
  • Zwevende widget: Monitor koersbewegingen van je geselecteerde handelsparen, zelfs als je andere apps gebruikt

Instellingen en functies verschillen per toestel en Android-versie. De stappen kunnen anders zijn op je telefoon.

Hoe voeg ik een widget toe aan het beginscherm?

1. Lang indrukken op het scherm
  2. Selecteer onderaan Widget
  3. Blader en zoek naar OKX
  4. Selecteer het widgettype van je voorkeur
  5. Selecteer het instellingenpictogram om de volglijst te bewerken

Hoe voeg ik een zwevende widget toe?

1. Open OKX app
  2. Selecteer een handelspaar op het beginscherm om naar de grafiekpagina te gaan
  3. Selecteer Meer in de rechteronderhoek
  4. Selecteer Markt tracker
  5. Schakel Zwevend venster in
  6. Selecteer Toegoeven om de handelsparen toe te voegen die je wilt volgen. Je zou nu een OKX-widget moeten kunnen zien aan de rand van het scherm.
    • Mogelijk wordt je gevraagd om toestemming te geven voor Weergave boven andere apps.
      Opmerking: in het geval dat je de prompt hebt overgeslagen, kun je deze toggle vinden via Instellingen > Apps > Menu > Speciale toegang > Bovenaan verschijnen > Zorg ervoor dat toogle is ingeschakeld voor OKX
  7. Selecteer Opslaan nadat de selectie is gemaakt
  8. (Optioneel) Selecteer Voorkeuren om het uiterlijk van de widget te configureren
  9. Sleep de zwevende widget naar het gewenste gebied op het scherm van je toestel

Wat zijn de aanbevolen apparaatinstellingen?

We raden Android-gebruikers aan deze instellingen te wijzigen om ervoor te zorgen dat widgetgegevens snel worden vernieuwd. De werkelijke instelstappen kunnen per apparaat verschillen. De methoden zijn als volgt:

• Batterijoptimalisatie uitschakelen via Instellingen > Batterij > Batterijoptimalisaties > Niet optimaliseren
  • Laat apps op de achtergrond draaien via Instellingen > OKX app > Achtergrondinstellingen toestaan
  • Vergrendel de OKX App om deze op de achtergrond te laten draaien. Ga eerst naar de recente apps en zoek de OKX-app. Veeg naar beneden of houd het voorbeeld van de app ingedrukt en selecteer het pictogram Vergrendelen in het menu.

Op iOS

OKX biedt een grote verscheidenheid aan widgets op iOS. Deze zijn zoals hieronder:

• Widget startpagina
    • Populair: Bovenaan verhandelde handelsparen
    • Favorieten: De lijst weergeven met je favoriete tokens op OKX
    • Positie: Open posities en de PnL van derivatenhandel weergeven
    • Kijklijst: Volg de koersbewegingen van je geselecteerde handelspaar(s)
  • Vergrendelscherm widget
    • Kijklijst: Volg de koersbewegingen van je geselecteerde handelspaar(s)
    • Spot: Volg de prijsbeweging van een spothandelspaar
    • Perpetuals: Volg de prijsbeweging van een perpetual handelspaar

Let op:

• Vanaf app versie v6.39.0 ondersteunen we niet langer de Today View market tracker widget omdat Apple deze widget zal depreciteren.
  • Vanwege iOS-beperkingen kan het zijn dat de widget geen real-time cryptoprijzen weergeeft.

Hoe voeg ik een widget toe aan het beginscherm?

Je kunt ervoor kiezen om de widget toe te voegen op elke pagina van het startscherm of op de widgetpagina (veeg naar rechts vanaf het startscherm, je moet de telefoon ontgrendelen om de toevoegactie uit te voeren). Je apparaat moet iOS 14 of hoger geïnstalleerd.

1. Houdt het startscherm ingedrukt en selecteer +
    CT-mobile-ios-widgetfaq-1De eerste stap is klikken op het +-symbool.
  2. Zoeken via OKX
  3. Selecteer het gewenste widgettype en selecteer Widget toevoegen
    CT-mobile-ios-widgetfaq-2OKX widget is klaar om te worden toegevoegd met de knop Widget toevoegen.
  4. Verplaats de widget naar de gewenste positie
  5. Voor volglijst-widgets kun je de handelsparen bewerken door op de widget te tikken
    CT-mobile-ios-widgetfaq-3aSelecteer Widget bewerken om de handelsparen te bewerken.
    CT-mobile-ios-widgetfaq-3bSelecteer een handelspaar uit de lijst of gebruik de zoekfunctie.
  6. Selecteer Klaar om te voltooien

Hoe voeg ik een widget aan het vergrendelscherm toe?

Je kunt ervoor kiezen om de widget toe te voegen vanaf het vergrendelscherm (door te ontgrendelen) of via het meldingscentrum. Je apparaat moet iOS 16 of hoger zijn.

1. Lang indrukken op het scherm
  2. Selecteer onderaan Aanpassen, selecteer Vergrendelscherm
  3. Selecteer het gebied Widgets toevoegen
    CT-mobile-ios-widgetfaq-4Gebruik de functie Widgets toevoegen om het vergrendelscherm aan te passen.
  4. Scroll omlaag in de lijst en zoek naar OKX
  5. Selecteer het type widget dat je wilt toevoegen
    CT-mobile-ios-widgetfaq-5Gebruik de functie Widget toevoegen om het vergrendelscherm aan te passen.
  6. Bewerk de handelsparen door op de widget te klikken
    CT-mobile-ios-widgetfaq-6aSelecteer OKX widget om door te gaan naar de volgende fase.
    CT-mobile-ios-widgetfaq-6bPas de handelsparen aan die je op je vergrendelscherm wilt zien. Opties kunnen variëren afhankelijk van het widgettype.
    CT-mobile-ios-widgetfaq-6cSelecteer het handelspaar dat u wilt weergeven.
  7. Selecteer Klaar na het bewerken