Hoe werk ik mijn OKX Wallet-extensie bij in Google Chrome?

Gepubliceerd op 4 jan 2024Geüpdatet op 12 apr 20242 min. leestijd46
  1. Open de pagina voor extensiebeheer
    • Methode 1: Selecteer de optie Extensies beheren na het selecteren van Extensions
      CT-walletextension-web-1Selecteer Extensies beheren om de gewenste wijzigingen in je extensie aan te brengen
    • Methode 2: Vul chrome://extensions rechtstreeks in de adresbalk van Google Chrome in en druk op Enter
  2. Selecteer de knop Ontwikkelaarsmodus op de pagina voor plugin-beheer
    CT-walletextension-web-2Zet de Ontwikkelaarsmodus aan om de updatefunctie in te schakelen
  3. Selecteer de knop Bijwerken om bij te werken, waarna de update automatisch wordt voltooid
    CT-walletextension-web-3Werk eenvoudig je wallet-extensie bij in slechts een paar stappen