Hoe autoriseer ik een nieuw apparaat wanneer ik inlog?

Gepubliceerd op 31 aug 2023Geüpdatet op 11 apr 20242 min. leestijd5.395

Wanneer je voor het eerst inlogt met een nieuw apparaat, moet je het autoriseren. Het is een extra beveiligingsmaatregel die helpt om je account te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Als je inlogt op de website, kun je telefoonverificatie, e-mailverificatie of apparaatverificatie gebruiken. In de app kun je al deze methoden gebruiken als je je identiteit nog niet hebt geverifieerd.

Let op: Afhankelijk van je land en de beschikbare keuzes, moet je mogelijk bepaalde stappen ondernemen om je apparaat te autoriseren.

Apparaatverificatie

Als je apparaatverificatie aanvraagt, moet je de app van OKX openen op een van je geautoriseerde apparaten. Daar sturen we je een bericht. Open deze om nieuwe aanmeldingsgegevens te bekijken en autorisatie te bevestigen of annuleren. Je moet ook de beveiligingscode (eenmalig wachtwoord) invoeren die ze van het nieuwe apparaat op het oude apparaat zien.

Beveiligingsverificatie

Waar gebruikers alle eenmalige wachtwoorden moeten invoeren van beveiligingsfuncties van hetgeen je aan je account hebt gekoppeld, zoals mobiel, e-mail, authenticator.

• Telefoonverificatie: Als je telefonische verificatie aanvraagt, bellen we het telefoonnummer dat aan je account is gekoppeld. Volg simpelweg de gesproken aanwijzingen: kies 1 om de autorisatie te bevestigen of 2 om de autorisatie te annuleren. Je kunt tot 5 telefonische verificatiegesprekken per uur aanvragen.

• E-mailverificatie: Wanneer je e-mailverificatie aanvraagt, sturen we een link naar het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld. Open deze link om autorisatie te bevestigen. Als je de link uit e-mail niet kunt openen, probeer hem dan te kopiëren en in je browser te plakken.

• Authenticator-app: Je kunt je authenticator-app openen en de code gebruiken die aan je account is gekoppeld.

Andere manieren om een nieuw apparaat te autoriseren

Alle verificatieopties zouden je automatisch naar de inlogpagina moeten leiden zodra je je apparaat autoriseert. Als dit niet werkt, kun je op de vorige pagina Volledige verificatie_ selecteren om je aan te melden.

Als geen van de vorige opties werkt, probeer dan onze AI-chatbot. Je kunt kiezen voor Contact opnemen met klantenservice_ op de website of Handmatige verificatie aanvragen op de app om deze te openen. Je kunt de chatbot ook vinden in het OKX Ondersteuningscentrum op de website of in de app. De chatbot kan je ook doorverbinden met onze klantenservice.